Steun ons

بسم الله الرحمن الرحيم  

As-Salaamu ‘Alaykum Wa Rahmatullahi Wa Baarakatuh

Zoals u zich kunt voorstelen kost het beheren en het onderhouden van de website veel inspanning en tijd maar ook komen er financiële kosten bij kijken. Denk maar hierbij aan het afsluiten van verschillende abonnementen die al gauw oplopen en nodig zijn om al ons werk mogelijk te maken.

Indien u zich geroepen voelt om een financiële bijdrage te leveren om alles voor ons te vergemakkelijken en ons te steunen in het verspreiden van correcte en betrouwbare islamitische kennis , dan is dit zeer zeker welkom.

Iedere bijdrage helpt ons heel hard verder om ons werk verder te zetten en meer voor jullie te kunnen betekenen. Een eenmalige bijdrage is welkom maar een maandelijkse bijdrage, hoe klein dan ook, is zeker ook welkom.

Op deze wijze zijn we in staat om alle kosten te dekken, meer content te publiceren en nieuwe ideeën te realiseren. Uw bijdrage zal met de wil van Allah een Sadaqah Jaariyyah zijn waar u na uw dood nog van zult profiteren.

Ik vraag Allah om ons allemaal succes te schenken in dit wereldse leven en hiernamaals, jullie rijkelijk te belonen, jullie te voorzien, zegenen, beschermen, vergeven en het paradijs te schenken!

Bijdragen kan via een overschrijving (hetzij eenmalig of maandelijks):

BE72 7310 5087 0916
Naam: Belegu
Mededeling: Vrijwillige bijdrage website
(Gelieve de mededeling enkel op deze manier te vermelden)

Baarak Allahu fiekum.

Wa As-Salaamu ‘Alaykum Wa Rahmatullahi Wa Barakaatuh