De werkelijkheid van Al-Jazeera

En van de huidige voorbeelden, vanuit de media, behoort het kanaal van Al-Jazeera welke opgericht werd om beproevingen en rampspoeden te verspreiden in de moslimlanden en om onenigheid tussen de gelovigen te brengen. Als je naar de daden (van Al-Jazeera) kijkt sinds dat het is opgericht tot op de dag van vandaag, zal je zien dat zij zich op de complotten die wij genoemd hebben bevinden.

(Van de complotten van Al-Jazeera behoort) het wegdrijven van de mensen van de deugdzame mensen, de moslimleiders en de rabbaani geleerden en het wegdrijven van de moslimgemeenschappen. Terwijl ze verwerpelijke mensen, mensen van fitnah, valsheid en de oproep om de mensen in de (moslim)landen in opstand te laten komen tegen hun leiders tonen. En (tonen) propaganda dat leidt naar het ongelovig verklaren of welke een duidelijke oproep is naar het ongelovig verklaren en een aanmoediging tot verwoesting.

En voorwaar, bij Allah, zij beschrijven de terroristische criminelen niet met de eigenschappen van dwaling welke zij feitelijk verdienen terwijl zij de mensen van de Sunnah en vooral de geleerden en de leiders van dit land (Saoedi-Arabië) met de meest afschuwelijke beschrijvingen beschrijven.

Shaykh Sulaymaan Ar-Ruhaylie حفظه الله
Gepubliceerd door: www.ikhouvanislam.be
Beluister audio: